Black Angus vlees
Black Angus runderen gedijen het beste op natuurlijk grasland.
Volpompen met mais en krachtvoer is geen optie voor deze dieren. Door het natuurlijke grasrantsoen is de groeisnelheid dan ook lager dan bij de andere vleesrassen en hierdoor is het vlees veel beter gerijpt. Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren. Dit kwaliteitsrundvlees is dan ook hormoonvrij.
Het Black Angus Beef is een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van gemarmerdheid, die uw smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid. Minuscule kleine vetadertjes lopen door het vlees hetgeen bij het bereiden ervan de bijzondere smaak aan het vlees geeft. Iers Black Angus Beef is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en is heerlijk mals van smaak. Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is voor gerenommeerde restaurants en de beste kwaliteitsslagers.
Hierdoor onderscheidt het ras zich dan ook van de meeste andere vleesrassen.